Onze Praktijk

Mondhygiënistepraktijk Vechtstede is een vrije vestiging. Een moderne praktijk waar kwaliteit centraal staat. Met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

De vrijgevestigde mondhygiënist is volledig zelfstandig. Vanaf 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig van uw tandarts. Wij stellen het wel op prijs als u in overleg met uw tandarts een bezoek brengt aan de praktijk. Natuurlijk is het ook mogelijk na advies van uw tandarts een afspraak te maken. Uw tandarts zal altijd een rapportage van onze behandeling ontvangen, tenzij u daar bezwaar tegen heeft. Het is in uw belang dat er goede communicatie is tussen de mondhygiënist en uw tandarts.

 

Afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen maandag tot en met donderdag van 8.00 – 15.30 uur. Wanneer we bezig zijn met een patiëntenbehandeling of buiten de genoemde tijden, zijn we niet in de gelegenheid de telefoon persoonlijk te beantwoorden. Spreekt u alstublieft duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u teruggebeld. Bij voorkeur ’s morgens bellen.

Als extra service krijgt u de dag voor uw afspraak een herinnerings-sms. Mits uw 06-nummer bij ons bekend is. Dit is een service, u bent altijd zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraak. Het is niet mogelijk terug te sms’n.

Wanneer u verhinderd bent, belt u dan 24 uur van te voren, dan ben ik nog in de gelegenheid de tijd opnieuw in te plannen. Heeft u een afspraak op maandag, dan op donderdag bellen. Wanneer u niet op uw afspraak verschijnt of zodanig te laat komt dat uw behandeling niet meer kan plaatsvinden, dan ben ik genoodzaakt de kosten voor gereserveerde tijd in rekening te brengen. De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag is de praktijk gesloten.

Wanneer naar de mondhygiënist?

ALS:

  • uw tandarts dit adviseert
  • u last heeft van bloedend tandvlees
  • u het gevoel heeft dat uw tanden of kiezen los gaan staan
  • u gevoelige tandhalzen of teruggetrokken tandvlees heeft
  • u last heft van vieze smaak of een slecht adem
  • u last heeft van plaque en tandsteen op uw gebit
  • er regelmatig gaatjes in uw gebit ontstaan
  • u graag wittere tanden wilt

Jeugd tot 18 jaar

De jeugd tot 18 jaar zien wij graag in onze praktijk. Voor begeleiding en schoonhouden van het beugel gebit. Of voor instructie poetsen en gebitsreiniging. Wist u dat deze behandelingen 100% vergoed worden door de Zorgverzekering?

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen:

Telefoon 0346-576060

U kunt u ook inschrijven via deze website, vult u het inschrijfformulier in en u wordt gebeld voor een afspraak.